Intr-un ambient deosebit cu 210 locuri, meniul restaurantului si salii de nunti REMO impresioneaza printr-o imbinare perfecta ├«ntre gustul rafinat al preparatelor, aspectul acestora si decoruri absolut speciale la orice eveniment de neuitat din viata dumneavoastra.

       Bucataria restaurantului este aprovizionata regulat cu materii prime, ingrediente de cea mai buna calitate, proaspete.

       Restaurantul REMO reprezinta locatia ideala pentru organizarea de evenimente speciale: nunti, botezuri, aniversari, intalniri de afaceri.

       Meniul pentru nunta poate fi pregatit in functie de solicitarile clientilor, iar pretul acestuia este intre 100 si 125 Lei de persoana.

       Atentia noastra permanenta pentru client ne determina sa ne imbunatatim mereu serviciile.

       Convingerea ca doar standardele inalte pot fi acceptate, savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilor si ospatarilor, ambianta cu tot ce presupune acest lucru, ne face sa ne declaram fara nici o ezitare unul din cele mai cautate restaurante si sali de nunti si alte evenimente din zona.


Vezi Meniu Remo »

© Restaurant Remo, Turda
Forum de discutii - Roportal Servicii promovare site gratuite ClickLink.ro
Web design: Dacicus Media Turda
Cautari similare: sala de nunti Turda, restaurant nunta Turda, sali de nunti Turda, sala de evenimente Turda, organizare nunti Turda, organizare botezuri Turda, sala de nunti Campia Turzii, sala de evenimente Campia Turzii, restaurant Campia Turzii, sala de nunta Turda, nunti turda, nunta turda